Hírek
Cégismertető
Egyesületi tagok
Elérhetőségek

WECK-AP Kft.

1994-ben alakult, kereskedelmi és szolgáltató cég, elsősorban orvostechnikával kapcsolatos kereskedelmi hagyományokkal bír, mind belföldön mind külföldön.

A szakmai terület olyan tradicionálisan magyar gyártók termékeire terjed ki, melyek korábban is, de a mai piaci viszonyok között is elismert, és stabil piaci helyzetet foglalnak el.

Ezen termékkörök az alábbiak:
- Orvosi és sebészeti kéziműszerek
- Újszülött gyógyászat
- Home-diagnosztika
- Egyszerhasználatos eszközök
- Mikrohullámú szövetfeldolgozó
- Sebészeti varrótűk
- Urodinamiás rendszer

Fenti termék körök gyártói minden a mai elvárásoknak megfelelő minősítéssel és bizonyítvánnyal rendelkeznek. (um. ISO, CE jel stb.)

Orvosi és sebészeti kézíműszerek:
Kések, ollók, csipeszek, érfogók, tamponfogók, tűfogók, terpesztők, szondák, nőgyógyászati , csontsebészeti, finomsebészeti, atraumatikus, szemészeti, fül-orr-gégészeti, epe, vese műtétek műszerei valamint fogászati kéziműszerek.
A műszerekhez felhasznált alapanyagot Németországban, Sollingenben sajtolják, ami biztosítja, hogy a késztermékek korrózióállóságban és konstrukcióban megegyezzenek a világ vezető német cégei által gyártott termékek minőségével.

Újszülött gyógyászat:
Ezen műszerek az ember születésétől kezdve segítik az egészség megőrzését és a gyógyítást. Az egyszerűbb szolgáltatást biztosító inkubátortól a közép-kategóriáson át az intenzív tudású elektronikus mérleggel ellátott inkubátorok tartoznak ebbe a körbe. Funkció kiegészítésként szerepelnek a gyártásban: kékfény-lámpa, infúziós pumpa pulsus-oximéterek, neonatal monitorok, apnoe alarm és lélegeztető.

Home-diagnosztika:
Ez a termékkör családi környezetben segíti az egészség megőrzését, ill. teszi elviselhetőbbé a betegségeket. Ilyenek a klf. vérnyomásmérők, fájdalom csillapítást szolgáló ideg- és izomstimulátorok, női ciklust jelző műszerek, lázmérők és horkolás gátlók.
Stoma- és Urin zsákok és gélek

Egyszerhasználatos termékek:
A mindennapi orvosi praxisban valamint a klinikai beavatkozásoknál használt tűk, fecskendők, infúziós-, transzfúziós- , homlokvéna szerelékek, kórházi védőruhák, kórházi segédanyagok stb.

Mikrohullámu szövetfeldolgozó készülék:
Biológiai szövetminták fixálására, víztelenítésére, beágyazására és festésére alkalmas. A készülék javasolt felhasználási területei hisztológiai, hisztokémiai, immunhisztokémiai- és molekuláris biológiai laboratóriumokban, valamint kórházakban, patológiai rutin laborokban és kutató intézetekben.

Sebészeti varrótű:
Korszerű anyagból (RS) elektropolírozott kivitelben az izom- bőr-, bél- és szemészeti varrótűk a kívánt méretekben rugós tűfok kiképzéssel készülnek.

Urodinamiás rendszer:
Egy modulárisan felépitett rendszer, mely az alsó húgyutak funkcionális vizsgálatára szolgál, számítógépes kiértékeléssel és terápiás csatlakoztatásokkal.

Felkérés esetén az orvostechnika területére vonatkozó marketing tevékenység Termék ill. piaci tanulmányok készitése.
Új termék bevezetéséhez szükséges eljárások lefolytatása az Eu-n kivüli országokba történő Szállitásokhoz.

 

Készítette: OFFERS Hungary Kft.